Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: у Віньковецькій територіальній громаді спільно взялися за популяризацію одноразового добровільного декларування

опубліковано 09 вересня 2021 о 08:27

Начальник Віньковецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Андрій Щербанюк зустрівся з начальником відділу надання адмінпослуг селищної ради Аліною Тернавською з приводу реалізації спільних інформаційно-комунікаційних заходів по популяризації податкової амністії.

«Важливо, що роз'яснювальна робота з одноразового добровільного декларування з інтересом сприймається жителями територілаьної громади, оскільки усі ми зацікавлені у тому, щоб бізнес і громадяни працювали прозоро, сумлінно сплачували податки і мали відповідні статки. Саме тому до популяризації процедури одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб ми долучили партнерів з підрозділу надання адмінпослуг», - розповів Андрій Щербанюк.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року в Україні стартувало одноразове добровільне декларування активів фізичних осіб, яке триватиме до 1 вересня 2022 року і наразі є топ-темою робочих зустрічей фахівців податкової служби.