Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Єдина_родина: керівника ветеранського осередку податкової служби Хмельниччини Михайла Кушніра з ювілеєм привітали колеги

опубліковано 28 серпня 2021 о 15:45

Представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області привітали з ювілеєм свого колегу – голову Ради місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Хмельницької області Михайла Кушніра.

Михайло Іванович Кушнір очолює ветеранський осередок податкової служби Хмельниччини з грудня 2007 року. Народився 20 серпня 1946 року у мальовничому подільському селі Велика Левада на Хмельниччині.

Успішно закінчивши Українську сільськогосподарську академію у Києві, працював у сільськогосподарських  організаціях, в органах місцевого самоврядування, у виконавчому комітеті Хмельницької обласної ради та у Хмельницькій облдержадміністрації.

З березня 1996 року по переводу призначений на посаду начальника відділу кадрів Державної податкової адміністрації Хмельницької області, де пропрацював до виходу на пенсію, виховавши чимало фахових та сумлінних працівників відомства.

За сумлінну та самовіддану багаторічну працю, активну участь у громадському житті колективу податкової служби, активну волонтерську діяльність відзначений подяками та грамотами ДПА України, ДПА та ДПС у Хмельницькій області, Хмельницької обласної ради та Хмельницької обласної державної адміністрації, нагороджений медаллю «Ветеран праці», ювілейною медаллю «20 років Незалежності» та нагрудним знаком ДПА України «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

А з нагоди 75-річчя ветеран-податківець отримав Грамоти і подяки від начальника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталія Лазарєва, голови Ради Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПС України Ельвіри Єрмолаєвої, керівника Всеукраїнської професійної спілки працівників Державної податкової служби Олександра Кислиці.

Місцевий осередок Громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Хмельницької області за прикладом його голови Михайла Кушніра будує свою роботу на принципах патріотизму та наставництва. Ветерани-податківці здійснюють волонтерську діяльність на Сході України та підтримку підшефних шкіл-інтернатів, активно долучаються до реалізації інших патріотичних, гуманітарних та просвітницьких ініціатив та проектів, об‘єднуючи усі покоління податківців у єдину родину.