Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Прямі_контакти: на комунікаційному майданчику у Ярмолинцях податківці роз'яснюють людям важливі законодавчі питання

опубліковано 19 серпня 2021 о 11:41

Напередодні 30-ої річниці Незалежності України фахівці Ярмолинецької державної податкової інспекції, районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Пенсійного фонду, разом з посадовцями відділу з питань соціальної політики територіальної громади провели зустріч з громадянами на центральній площі селища.

Для обговорення людям було запропоновано інформацію про нові робочі місця та зміни в законодавстві щодо податків та зборів, а також принципи соціального захисту населення та пенсійного забезпечення.

На думку організаторів таких безпосередніх контактів з громадяниами, формат спілкування цікавий тим, що є можливість для людей отримати відповіді від спеціалістів, не шукаючи їх в кабінетах адміністративних приміщень та не чекаючи днів прийому.

«Площа 600-річчя Ярмолинець – кращий комунікаційний майданчик для прямого спілкування з людьми та популяризації важливих фахових тем. Як видно, такий формат спілкування набирає популярності у нашій громаді. До речі, цього разу у розмові окрім фахівців відповідних служб взяв участь староста села Соснівка, яке входить до Ярмолинецької ОТГ, Віктор Пушкін, якого особливо зацікавили питання одноразового добровільного декларування активів фізичними особами. З усього видно, що люди хочуть бути обізнаними з цією темою і реагувати належним чином», - прокоментувала результати зустрічі начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська.