Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальний_формат: на Віньковеччині працівники банків допомагають працівникам ДПІ у роз’ясненні новацій податкової амністії

опубліковано 10 серпня 2021 о 10:25

У Віньковецькій ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області застосували творчий і креативний підхід з роз’яснення клієнтам банківських установ новацій, передбачених  Законом України  від 15 червня 2021р. №1539 ««Про  внесення змін до Податкового кодексу України щодо  стимулювання  детінізації  доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального)  добровільного  декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Інформацією з популяризації позитивних наслідків одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб заступник начальника державної податкової інспекції Оксана Петровська поділилася із керівником Віньковецького відділення АТ КБ «ПриватБанк» Олександром Лобом та керуючою ТВБВ АТ «ОщадБанк» Ольгою Білою, які люб’язно погодились надавати такі відомості клієнтам банків.

«Справді, одноразове добровільне декларування – це можливість вийти на новий рівень для того, щоб рухатися далі. І цю можливість з нашою домогою мають реалізувати ті громадяни, які прийдуть у банк, маючи активи, з яких раніше не були сплачені податки», - зазначила Оксана Петровська.