Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#У_тренді: кам’янецьким податківцям у популяризації одноразового добровільного декларування допомагають провідні журналісти

опубліковано 10 серпня 2021 о 10:24

На Кам’янеччині завдяки творчій активності засобів  масової  інформації продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо новацій, передбачених  Законом України  від 15 червня 2021р. №1539 ««Про  внесення змін до Податкового кодексу України щодо  стимулювання  детінізації  доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального)  добровільного  декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» .

Інформацію з популяризації позитивних аспектів одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб розмістив на своїх шпальтах один з найпопулярніших регіональних часописів – газета «Подолянин».

«Дякуючи журналістам газети та головному редактору Аллі Бабляк, кам’янчани своєчасно, оперативно та в повному обсязі  отримують актуальну інформацію про зміни в податковому  законодавстві», - зазначив начальник Кам’янець-Подільської ДПІ  Ігор Бєлко.