Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадські_слухання: у Дунаївцях обговорили проект Стратегії розвитку міської територіальної громади до 2027 року

опубліковано 20 липня 2021 о 08:28

Відбулися громадські слухання з обговорення проекту Стратегії розвитку Дунаєвецької міської територіальної громади до 2027 року та Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Дунаєвецької міської територіальної громади.

У заході взяла участь начальник Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк, а також представники міської ради, керівники структурних підрозділів, установ та підприємств, члени Комітету зі стратегічного планування, старости, представники громадських організацій.

Наталія Баранюк у ході діалогу зупинилась на питаннях легалізації заробітної плати, порядку офіційного оформлення найманих працівників, сплаті майнових податків, зокрема плати за землю, нерухомого майна. Податківець також висловила своє бачення щодо залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, збільшення користувачів електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету платника, застосуванні програмних РРО та інших актуальних питаннях оподаткування.

«Стратегічне планування для громади сьогодні є невід’ємною умовою її успішного розвитку, адже дозволяє спільними зусиллями влади, бізнесу, та жителів громади визначити головні напрями її розвитку, пріоритетні цілі та засоби їх досягнення. Стратегія є основою для реалізації соціально-економічного розвитку громади, служить базою для розробки проектів та програм, сприяє залученню для їх реалізації необхідних фінансових ресурсів та збільшенню податкових надходжень до місцевих бюджетів», - резюмувала посадовець.