Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Грані_професії: у Шепетівці династію бухгалтерів добре знають податківці

опубліковано 16 липня 2021 о 08:47

Як оповідає Вікіпедія: бухгалтер - кваліфікований фахівець спеціальної сфери знань, як правило, друга особа на підприємстві, відповідальна за організацію документообігу, ведення та контролю обліку господарської діяльності, складання та подання звітності. 

Скромні фахівці  у галузі бухобліку сходяться на думці, що їхня професія не вимагає особливих надприродних здібностей. Головне - щоб вона подобалася. Якщо цифри  та паперова робота не наводять на вас нудних думок – рахуйте, що ваша кар’єра в бухгалтерії відбулась!  Але, як же важливо при цьому, коли поруч з тобою є людина, яка в кожну мить готова підтримати тебе, поділитись досвідом, навчити усім професійним тонкощам.

Цю істину добре знають у сім’ї Ганни Леонтіївни Коськовецької, яка сьогодні працює  головним бухгалтером приватного підприємства «Кайзер».  Досвідчений бухгалтер з 47-річним стажем роботи, вона підготувала  гідну зміну: донька Оксана Попенчук – головний бухгалтер приватного підприємства «Інтерпродукт», онук Богдан Попенчук – бухгалтер товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерком і Ко». 

Шість років своєї трудової діяльності Ганна Косковецька  віддала податковій сфері – працювала головним державним ревізором-інспектором у відділі оподаткування юридичних осіб в податкових органах Шепетівщини. Весь цей час  Ганна Леонтіївна щедро ділилась своїми знаннями з  колегами, була наставником  багатьох молодих людей, які розпочинали свою трудову діяльність у податковій сфері.  

«Шепетівські податківці щиро вітають родину Ганни Леонтіївни Коськовецької з Днем бухгалтера. Зичать професійних успіхів, впевненості у своїх діях, міцного здоров'я, добра та радості.  Позитиву вам, мудрості, розуміння з колегами та керівництвом. Принагідно відтаємо усіх бухгалтерів з професійним святом», - підкреслила Валентина Ординська.