Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: в Старокостянтинові податківці допомагають громаді впорядкувати земельні відносини відповідно до правових засад

опубліковано 17 червня 2021 о 16:56

За ініціативою начальника Старокостянтинівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Марії Коломієць на постійній основі проводяться робочі зустрічі з представниками громади та бізнесу з питань надходження податків та зборів до державного та місцевого бюджетів.

Днями під час такої зустрічі обговорювали питання щодо проведення поетапної інвентаризації обліку землевласників  та землекористувачів на території ОТГ.

«Позитивних результатів щодо своєчасного надходження до бюджету земельного податку та орендної плати за землю можна досягти лише при посиленні співпраці між територіальними громадами та податковою службою у напрямку отримання інформації про укладені договори оренди землі, зміні власника земельних ділянок та іншого», - зауважила Марія Коломієць.

Крім того, під час зустрічі значна увага приділяється взаємодії ОТГ щодо прийняття обґрунтованих рішень по ставках місцевих податків і зборів.

Марія Коломієць також розповіла про порядок нарахування плати за землю для фізичних осіб, податкові пільги по земельному податку.