Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі зустрічі: у Судилківській громаді вишукували резерви збільшення надходжень до бюджету

опубліковано 10 червня 2021 о 13:49

У рамках запланованих спільних заходів щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету начальник Шепетівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська взяла участь у зустрічі з головами фермерських господарств, які здійснюють діяльність на території Судилківської сільської ради.

Очільник ДПІ ознайомила присутніх з підсумками деклараційної кампанії 2021 року, подякувала працівникам сільської ради за активну участь в організації подання декларацій громадянами, які самостійно обробляють земельні паї та землі, надані для ведення особистого селянського господарства.

Фермерам роз’яснено порядок використання праці найманих осіб, оформлення відносин, які виникають під час оренди земельних ділянок, транспортних засобів, порядок укладання договорів цивільно-правового характеру, нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, військового  збору, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Також Валентина Ординська нагадала учасникам зустрічі про порядок нарахування плати за землю для фізичних осіб, податкові пільги по земельному податку. Була також акцентована увага на проведенні якісної інвентаризації земель ОТГ з метою забезпечення повноти нарахування земельного податку та  поповнення дохідної частини місцевого бюджету.

Заступник Судилківського сільського голови Вадим Верхогляд, землевпорядники ознайомили присутніх з правовими аспектами оформлення земельних відносин.