Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ставте лайк та підписуйтесь на канал: відомі блогери Хмельниччини після візиту до податкової зареєстрували свою підприємницьку діяльність

опубліковано 10 червня 2021 о 11:18

Днями до Хмельницької державної податкової інспекції на робочу зустріч були запрошені відомі блогери обласного центру. За результатами бесіди з податківцями, два відомих блогери області висловили свою громадянську позицію та зареєструвались фізичними особами – підприємцями з відповідною сплатою податків до бюджету.

Як відомо, у сучасному світі блогер це «онлайн друг» у соціальній мережі, спосіб життя якого імпонує підписнику, який веде свій особистий блог - інформаційно наповнений щоденник автора. При цьому, професійний блогер з великою аудиторією має можливість отримувати значний фінансовий дохід.

Тому кожен громадянин, який отримав дохід без сплати податків, має право і обов’язок водночас за підсумками фінансового року їх задекларувати і визначити до сплати податкові зобов’язання, тобто сплатити до бюджету податок на доходи фізичних осіб та військовий збір, - зазначають у податковій службі.

Додамо, що на обліку в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області перебуває майже 60 тисяч фізичних осіб – підприємців, у тому числі 3,6 тисячі новостворених ФОП.