Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Податковий_позитив: відзнака до Дня журналіста та результативна співпраця з громадами Хмельниччини

опубліковано 04 червня 2021 о 15:32

Активна співпраця з об’єднаними територіальними громадами Хмельниччини - один з пріоритетних напрямків роботи податкової служби області, який має важливе значення не лише для економічного розвитку краю, системної сплати податків до місцевих бюджетів, але й для формування позитивного іміджу ДПС та ОТГ, підвищення податкової культури та суспільної свідомості в цілому.

Що стосується практичного аспекту таких партнерських взаємин, то з початку нинішнього року податківцями у територіальних громадах краю проведено понад 150 робочих зустрічей з питань алгоритму наповнення бюджетів, роз’яснення податкових новацій, спрощення умов ведення бізнесу.

У ході таких зустрічей особлива увага приділялась спільній організації роботи щодо оподаткування доходів від продажу сільськогосподарської продукції, проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, впровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій, впорядкування податкового боргу, функціонування Електронного кабінету та подачі податкової звітності через мережу Інтернет, сервісного обслуговування платників.

У нинішніх умовах незамінним джерелом інформування для фахівців податкової служби є сайти органів влади, які сприяють обміну інформацією та посиленню взаємодії, зокрема, з територіальними громадами. Адже ОТГ – це органи місцевого самоврядування, які найбільш наближені до населення і співпраця з якими приносить реальний результат і вигляді збільшення доходів місцевих бюджетів.  

Відкритість до співробітництва, нових ідей та конструктивної співпраці, впевненість у тому, що результат буде позитивним, спонукала голову Хмельницького регіонального відділення Асоціації ОТГ Веліну Заяць напередодні Дня журналіста направити до Головного управління ДПС у Хмельницькій області Подяку його представникам за результативну комунікацію, вагомий внесок у розбудову та утвердження місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята.