Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Кам’янці-Подільському відбувся предметний діалог з представниками бізнесу щодо наповнення бюджету

опубліковано 27 травня 2021 о 16:13

Трендом діяльності кам’янецьких податківців стало проведення системних робочих зустрічей з суб’єктами господарювання з питань, пов’язаних з наповненням бюджету.

Так, у ході спілкування з керівництвом Державного підприємства «Нігинський кар’єр» було обговорено не тільки фактичний стан справ підприємства-боржника, а й перспективи подальших дій, у першу чергу реалізації спільних заходів з метою погашення усієї заборгованості до бюджету.

Начальник  Кам’янець - Подільської ДПІ  Бєлко Ігор також звернув увагу платника на можливість списання податкового боргу та відстрочення сплати податкового боргу  відповідно до норм  Закону України від 4 грудня 2020 року N 1072-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

 У ході робочої зустрічі акцентовано увагу на питаннях легалізації заробітної плати, офіційному оформленні найманих працівників та перевагах застосування програмних РРО.