Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Дунаєвеччині продовжуються виїзні роз’яснювальні заходи для платників податків

опубліковано 24 травня 2021 о 16:53

Начальник державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк спільно з представниками місцевої влади, соціального захисту та праці провела ряд виїзних робочих зустрічей у селах територілаьної громади.

Зокрема, активну інформаційно-роз’яснювальну роботу проведено з фермерами, одноосібниками сільськогосподарськими виробниками Миньковецького старостинського округу. Йшлося про сплату майнових податків, легалізацію виплати заробітної плати та зайнятості населення.

У ході робочої зустрічі акцентовано увагу на  впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу.

Також проінформовано присутніх  про додаткові заходи підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX. Застосування РРО/ПРРО та інші важливі зміни у податковому законодавстві.

«Під час зустрічей ми намагались надати змістовні роз’яснення та відповіді на отримані запитання від платників податків. Комфортні умови ведення бізнесу, прозора робота податкової служби це – першочергові кроки на шляху сервісної підтримки бізнесу та платників податків. Як результат, підвищується податкова культура членів громади, бізнес сумлінно сплачує податки, бо розуміє, що це шлях до спільного успіху», - резюмувала Наталія Баранюк.