Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: старокостянтинівські податківці продовжують роз’яснювальну роботу у підприємницькому середовищі

опубліковано 24 травня 2021 о 16:59

Фахівці Старокостянтинівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області на чолі з керівником інспекції Марією Коломієць здійснюють активну роз’яснювальну роботу з підприємцями стосовно легальної трудової зайнятості та переваг податкових новацій.

«Наші податківці пішли до підприємців на ринки, в магазини, в інші заклади, аби роз’яснити переваги легальної праці, яка оподатковується, дізнатися, що бізнес хоче змінити у правовому полі, як оцінює пропозиції ДПС у застосуванні програмних реєстраторів розрахункових операції, стосовно впорядкування податкового боргу згідно із законом 1072. Очевидно, що бізнес налаштований на співпрацю і прагне працювати та сплачувати податки», - розповіла Марія Коломієць.

За твердженням податківців, інформація про податки стає доступною, довідки платниками податків отримуються в режимі он-лайн, сервіси в центрах обслуговування платників набирають якісного та оперативного характеру. Про ці та інші новації від податкової служби і підприємці, і пересічні громадяни дізнаються, що називається, не відриваючись від справ: податківці Старокостянтинівщини – постійні відвідувачі місць масової діяльності місцевого малого бізнесу.

Окрім того, довідкова інформація про безкоштовні сервіси ДПС розміщена на інформаційних стендах у приміщенні центру обслуговування платників податків, у місцях прийому громадян територіальних громад, з якими також налагоджено постійний діловий контакт.