Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Кам’янеччині платники податків отримують цікаву інформацію щодо прозорого та системного ведення бізнесу

опубліковано 12 травня 2021 о 14:34

За ініціативою начальника Кам’янець-Подільської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ігоря Бєлка у місті та районі проводяться зустрічі з роз’яснення платникам практичного застосування законодавчих норм прозорої та системної підприємницької діяльності.

Також у співбесід з представниками суб’єктів господарювання обговорюються питання надання звітності у разі відсутності діяльності,  а також припинення підприємницької діяльності.

Пріоритетними також є питання здійснення активної підприємницької діяльності та сплати податків, застосування електронних сервісів від податкової служби, що в цілому сприяє створенню позитивного іміджу платника податків.

«Дуже важливо, що платники вбачають у податковій службі партнера, який надає відповідний сервісний супровід веденню бізнесу, забезпечує діяльність електронних сервісів від ДПС, які осучаснюють ведення бізнесу, спрощують його, надають прискорення та комфорту», - зазначив Ігор Бєлко.