Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Красилові роз’яснили нововведення податкового законодавства

опубліковано 29 квітня 2021 о 17:14

У Красилові за участі начальника ДПІ проведено ряд робочих зустрічей з громадянами-одноосібниками та платниками податків. Податківці акцентували увагу присутніх на можливості подати декларацію засобами електронного зв’язку та скористатися електронним сервісом в Електронному кабінеті, який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

«Від рівня усвідомлення необхідності виконання податкових зобов’язань кожним громадянином як соціальної необхідності залежить підвищення рівня добробуту кожного жителя громади і країни в цілому. Саме тому на постійній основі нами проводяться робочі зустрічі з потенційними декларантами – громадянами, які отримували доходи в попередньому звітному періоді та у яких виникає обов’язок щодо самостійного нарахування та сплати податків до бюджету», - зазначив начальник Красилівської ДПІ Олексій Шишин.

Загалом до Красилівської ДПІ звертаються громадяни, які отримували доходи від здавання в оренду земельних паїв та сільськогосподарської техніки, від обробітку землі власною технікою в період сезонних польових робіт на оплатній основі тощо. Для подання декларації у декларантів є можливість скористатися Електронним кабінетом, зокрема розділом «ЕК для електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». Працівниками інспекції надається практична допомога щодо заповнення декларації та направлення її до податкового органу.