Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі_зустрічі: у Старому Острополі податківці розповіли платникам податків розповіли про актуальні законодавчі новели

опубліковано 29 квітня 2021 о 15:38

У Староостропільській громаді начальник Старокостянтинівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Марія Коломієць та її колеги зустрілися з її головою Юрієм Соломіним та представниками підприємництва.

Податківці інформували учасників зустрічі про основні аспекти цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, способи та терміни подання декларації, основні види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та ознайомили їх з порядком використання електронних сервісів ДПС для подання податкової декларації.

«Строк подачі річної податкової декларації про доходи за минулий рік минає 1 травня 2021 року для громадян, котрі отримали доходи, з яких ще не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Декларації зобов’язані подати також одноосібники, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 га та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції» - зазначила Марія Коломієць.

Під час зустрічі детально проаналізовано питання застосування громадянами права на податкову знижку та перелік витрат, які можна включити до податкової знижки. Також розглядались питання РРО/ПРРО, декларування доходів громадян, новації Закону 1072 щодо впорядкування податкового боргу.