Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: відбулась конструктивна розмова податківців з представниками територіальних громад на Кам’янеччині

опубліковано 07 квітня 2021 о 11:20

У рамках співпраці з об’єднаними територіальними громадами проведена зустріч податківців Кам’янець–Подільської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області з представниками територіальних громад Слобідсько-Кульчиєвецької ОТГ, Оринінської ОТГ, Китайгородської ОТГ, Жванецької ОТГ.

На зустрічі обговорювались актуальні питання щодо наповнення місцевих бюджетів коштами від земельного податку  та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

Особливий акцент зроблено на проведенні деклараційної кампанії-2021.

Увагу було сконцентровано на спільній організаційній роботі щодо залучення до декларування громадян отриманих доходів у 2020 році від продажу сільськогосподарської продукції «одноосібників» та доходів за здавання іншим фізичним особам власних паїв в оренду.

Крім того, присутні отримали інформацію про новації податкового законодавства, зокрема з питань застосування РРО та програмних РРО.

Наголошено, що найбільш ефективним способом поширення інформації сьогодення є мережа Інтернет, присутні  ознайомились  з електронними сервісами ДПС України та перевагами Електронного кабінету платника.

Представники територіальних громад   висловили вдячність податківцям  за конструктивну зустріч та продовження спільної діяльності у напрямку стабільного наповнення місцевих бюджетів та економічного розвитку.