Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: розвиток летичівської громади у першу чергу передбачає сумлінну сплату податків

опубліковано 30 березня 2021 о 11:01

Під керівництвом летичівського селищного голови Ігоря Тисячного відбулася робоча нарада за участі активу та старост сіл громади, де обговорювалися важливі питання життєдіяльності та розвитку ОТГ.

Кожен староста доповів про проблемні питання свого старостинського округу, окреслив шляхи розвитку та співпраці.

Примітно, що актуального діалогу долучилися представники податкової служби. Так, про податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування учасників зустрічі ознайомила головний державний ревізор-інспектор Красилівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок перевірок Головного управління ДПС у Хмельницькій області Єлізавета Войтович.

«Коли громада отримує належні податки, а підприємці та власне усі її жителі розуміють свою відповідальність, - це першочергова  умова, що дозволяє своєчасно залучати до бюджету кошти. Власне, тому податкова пропонує активу ОТГ долучитися до кампанії декларування, залучивши до цього тих громадян, які повинні задекларувати доходи і сплатити податки. Якісний облік,  укладення договорів оренди землі, легальна трудова зайнятість, інформування мешканців громади про їх обов’язок сплачувати податки обов’язково матимуть позитивний вплив  на стан бюджетних надходжень», - звернула увагу учасників зустрічі Єлізавета Войтович. 

Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Савранська підвела підсумки обговорення та закликала присутніх до конструктивної праці та виважених рішень.