Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Цікаві_зустрічі: у Кам’янці-Подільському за законодавчими роз’ясненнями до податківців завітали студенти

опубліковано 22 березня 2021 о 09:18

Відбулась зустріч студентів третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Кам’янець-Подільського фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій, його викладачів з податківцями Кам’янець-Подільської державної податкової інспекції.

На зустрічі  начальник податкової інспекції Ігор Бєлко  звернув увагу студентів на тому, що податкова служба завжди приділяла особливу увагу вихованню молодого покоління як сумлінного платника податків.

«Сьогодні важливим є те, щоб молодь, яка навчається і набирається знань, не могла тільки ставитися з розумінням до обов’язку сплати податків, а й була ініціатором у такій важливій справі, як наповнення бюджету держави. Отже, ознайомлення студентів з особливостями праці в податкових органах є необхідним і важливим, як для них самих, так і для податківців, які зацікавлені у молодих кадрах», - зазначив Ігор Бєлко.

Також з останніми змінами в податковому законодавстві ознайомила юнаків та дівчат начальник відділу електронних сервісів Ніна Чесньовська.   Основний акцент виступу – роз’яснення  щодо  вчасного подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік, новації у сфері застосування РРО, програмних РРО, Закону 1072 та можливість користуватися електронними сервісами ДПС України для подання звітності та сплати податків, проведення звірки взаєморозрахунків з бюджетом та отримання адміністративних послуг.  

Для корисної інформації студентам запропоновано підписатись на офіційну  сторінку ДПС України у Facebook  fh.com/TaxUkraine.  

Наприкінці заходу слухачі подякували за отриману інформацію, якою вони обов’язково скористуються у навчанні та в житті.