Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ініціативна група з формування Громадської ради при ДПС Хмельниччини чекає на пропозиції представників громадськості

опубліковано 09 жовтня 2019 о 11:14

У Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області розпочато процедуру формування Громадської ради при регіональному відомстві податкової служби..
З метою забезпечення системного діалогу Головного управління ДПС у Хмельницькій області з громадськістю та відповідно до абзаців другого – п’ятого п. 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (зі змінами) розпочато процес створення ініціативної групи для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.
Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства надавати пропозиції щодо персонального складу ініціативної групи для формування Громадської ради при ДПС в області.
Заяви довільного зразка про включення до складу ініціативної групи та коротку інформацію щодо кандидатів просимо надсилати на електронну адресу km.zmi@sfs.gov.ua.
Контактна особа- головний державний інспектор сектору комунікацій ГУ ДПС у Хмельницькій області Бабій Людмила Миколаївна. Телефон (0382) 618449.
Сектор комунікацій ГУ ДПС у Хмельницькій області.