Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Ми не втомились нести краплину радості в суворі військові будні!»

опубліковано 08 жовтня 2019 о 12:01

Керівник осередку ветеранів податкової служби Волочиського району Ольга Данчак вкотре з волонтерською місією побувала на Сході України.
Поїздку до українських захисників активістка анонсувала на своїй сторінці у Фейсбук: «Вже традиційне щорічне фото... Слов‘янськ,стела, пробита кулями, і земля, що пам‘ятає жорстокі бої. Ще досі не загоїлись рани, стоять пусткою деякі зруйновані будинки. На дворі золота донецька осінь і відчуття зустрічі з нашими військовими, до яких завітаємо з концертом».
Ольга Василівна переконана, що єдину Україну збережуть справжні
Герої. Власне, тому й вирушає разом з активом району на Схід.
Побували представники Хмельниччини в гостях у земляків! Прикордонники в Бахмуті щиро аплодували волочиським артистам!
Власне, сценарій волонтерських відвідин для пані Ольги та її колег добре відпрацьований. Це незабутні зустрічі, щире спілкування і океан емоцій та думок про настання миру в Україні і те, як зробити її квітучою, демократичної і сильною.
На завершення приїхали волочиські волонтери у Часів Яр, до захисників з 53-і окремої механізованої бригади. Ось як описує це пані Ольга у своїх дорожніх нотатках: «Такі щирі і відкриті обличчя наших хлопців! І такий величний донецький край, багата підземна скарбниця України! А ще нова зустріч із патріотами з Бахмута. З кимось вже знайомі з попередніх поїздок, а когось побачила вперше. Тільки коли ознайомишся із умовами, в яких проживають наші військові, розумієш яка віддаль між миром і війною, але це не передова. Потрібно було бачити як викладались наші артисти! Концерт під відкритим небом на фоні САУ під аплодисменти публіки - це щось! А зараз дорога додому».
Ольга Данчак та її побратими не втомились нести краплину радості в суворі військові будні. Це їхнє покликання, їхній незламний патріотичний порив, віра в Україну і в українців, які заслуговують на те, щоб жити в мирі, жити гідно, по-європейський, усі разом, на рідній, Богом даній землі.