Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Красилівська ДПІ: співпраця з ОТГ – запорука вирішення актуальних питань

опубліковано 11 жовтня 2024 о 12:25

Відбулась робоча зустріч начальника Красилівської ДПІ Олексія Шишина із керівниками структурних підрозділів Красилівської ОТГ.

Обговорювались питання нарахування та сплати місцевих податків та зборів, заходи з погашення податкового боргу громадянами. Наголошено на перевагах використання електронних сервісів. Проінформовано про застосування суб’єктами господарювання РРО/ПРРО та наявності ліцензій.

Зокрема, платникам роз’яснено порядок повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку. 

Посадовець звернув увагу, що у вересні поточного року стартувала інформаційна кампанії щодо впровадження реформ та управління змінами – Національна стратегія доходів (НСД) та кампанія про реалізацію експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі України.

Нагадуємо! km.ikc@tax.gov.ua – електронна скринька для нагальних питань стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС.