Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чемеровецька ДПІ: дотримання трудового законодавства в контексті податкової політики

опубліковано 10 жовтня 2024 о 14:52

Начальником Чемеровецької державної податкової інспекції Валентиною Гнатовською проведено засідання робочої групи по відпрацюванню платників по Закупненській селищній раді, які мінімізують виплату заробітної плати. В ході бесіди з’ясовано причини виплати заробітної плати на рівні та нижче мінімальної. Наголошено на необхідності підвищення рівня заробітної плати, сплати ПДФО до бюджету, а також збереження та створення робочих місць в умовах воєнного стану. 

Зазначивши про недопущення виникнення податкового боргу, Валентина Гнатовська повідомила, що одним із заходів ДПС щодо впровадження Національної стратегії доходів вже в 2024-2025 роках є автоматизація процесів погашення податкового боргу – впровадження підсистеми «Робота з боргом» ІКС ДПС з метою підвищення ефективності та якості процесу погашення податкового боргу, збільшення надходжень, пришвидшення процедур стягнення податкового боргу та зменшення паперового документообігу.

Учасники зустрічі домовились про співпрацю щодо підвищення правової культури громадян та представників бізнесу, зокрема в аспектах своєчасної сплати податків і зборів до бюджетів та спілкування з податковими органами в електронному вигляді за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.