Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волочиська ДПІ: про співпрацю та шляхи наповнення місцевого бюджету

опубліковано 11 липня 2024 о 16:51

Обговорення шляхів наповнення бюджету громади в умовах сьогодення, виявлення всіх наявних джерел фінансових надходжень – стали тематикою засідання робочої групи з питань сплати податків та наповнення місцевого бюджету Волочиської МР, в якому прийняв участь начальник Волочиської державної податкової інспекції Анатолій Саланський.

Увагу комісії зосереджено на пошуку шляхів погашення боргів до бюджету, дотриманні чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО, декларуванні доходів громадян.

«Податок на доходи фізичних осіб є найбільшим за обсягом джерелом дохідної частини місцевих бюджетів, а своєчасна сплата податків - це стабільна та сильна підтримка нашої держави» – зазначив у своєму виступі Анатолій Саланський.

Наголошено на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.