Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Хмельницька ДПІ: адмінпослуги, які надає податкова служба, користуються постійним попитом у платників

опубліковано 11 липня 2024 о 16:49

Одним із пріоритетів податкової служби є створення сприятливих умов для надання доступних і якісних адміністративних послуг. Фахівцями Хмельницької державної податкової інспекції на постійній основі надаються різні види адмінпослуг платникам, які відвідують інспекцію.  

Найчастіше громадяни звертаються за отриманням картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; а також відомостей про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору та надання витягу з реєстру платників єдиного податку та ін.

Податківці нагадують про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.