Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Хмельницькій ДПІ проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з представниками ОТГ та громадянами

опубліковано 02 липня 2024 о 13:12

На базі комунікаційної податкової платформи, відбулася робоча зустріч начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької з представниками Гвардійської ОТГ, зокрема начальником фінансового відділу, та громадянами.

Під час розмови проаналізували результати співпраці щодо нарахування та сплати громадянами майнових податків (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, плати за землю).

Громадяни цікавились порядком реалізації права на податкову знижку, а також права фізичних осіб - платників податку на майно звернутись з письмовою заявою до контролюючого органу для проведення звірки даних, які стали підставою для визначення ним розміру податкових зобов'язань в податковому повідомленні-рішенні.

Керівник ДПІ наголосила на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.