Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Старокостянтинові податківці інформують про вимоги податкового законодавства

опубліковано 02 липня 2024 о 13:11

Днями головним державним інспектором Старокостянтинівської ДПІ Валентиною Супрун проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання на території громади.

Платникам наголошено на обов’язковості використання РРО/ПРРО, зазначено про неможливість здійснення господарської діяльності без реєстрації в ЄДР, а також, що суб’єкти підприємницької діяльності, які фактично займаються реалізацією підакцизної продукції, повинні сплачувати акцизний податок. Також зазначено, що лише легальна та належного рівня заробітна плата забезпечує захист прав працівника, гарантії для роботодавця, а також надходження до бюджету.
Валентина Супрун закликала громадян виконати обов’язок щодо погашення податкового боргу, зокрема в розмірі 3060 грн. Зазначила також про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.