Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Полонська ДПІ: кваліфіковані роз’яснення податкового законодавства підвищують сумлінність платників

опубліковано 11 червня 2024 о 14:21

Начальником Полонської державної податкової інспекції Юрієм Корнелюком проведено робочу зустріч з інспектором праці Аллою Семенець та керівником ФГ «Прилуцьке».

Обговорили важливість проведення спільної роботи по інформуванню громадськості та суб’єктів господарювання про обов’язковість дотримання порядку оформлення трудових відносин з найманими працівниками, а також про переваги для роботодавців та працівників від використання задекларованої праці.

Також вели мову про обов’язковість використання РРО/ПРРО, сплати акцизного податку, використання Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010» (КВЕД ДК 009:2010), погашення податкового боргу. 

Наголошено, що громадяни зобов'язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання).

Керівник ДПІ зазначив про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.