Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волочиська ДПІ: своєчасна сплата податків забезпечує стабільне майбутнє 

опубліковано 10 червня 2024 о 12:27

Відбулось засідання рейдової групи із забезпечення стабільної цінової ситуації у Волочиській МТГ.

Під час засідання, зокрема, вели мову про обов’язок своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки і збори до бюджетів.

Податківці нагадують лише легальна та належного рівня заробітна плата забезпечує захист прав працівника, гарантії для роботодавця, а також надходження до бюджету.

Платникам наголошено на обов’язковості використання РРО/ПРРО, зазначено про неможливість здійснення господарської діяльності без реєстрації в ЄДР, а також, що суб’єкти підприємницької діяльності, які фактично займаються реалізацією підакцизної продукції, повинні сплачувати акцизний податок.
Громадянам податківці нагадали про особливості нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, земельного податку та податку на нерухоме майно.
Окремо наголошено про обов’язок погашення податкового боргу, зокрема в розмірі 3060 грн.
Зазначено також про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.