Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання сьогодення на зустрічі з представниками бізнесу 

опубліковано 10 червня 2024 о 12:24

Днями начальником Летичівської  ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Оленою Савіцькою проведено засідання  «круглого столу» з платниками податків. 

В ході заходу обговорено нарахування та надходження до бюджету місцевих податків і зборів, шляхи дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО при розрахунках готівкою, особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання громадянам, правила оформлення платіжних документів, про забезпечення використання електронних платіжних засобів.  

Під час зустрічі обговорено важливість своєчасної сплати податків і зборів, сприяння реалізації спільних заходів зі збільшення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів, розвитку економіки, збереження та створення робочих місць, а також  виплати належного рівня заробітної плати.  

Начальник ДПІ, вкотре нагадала про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua. 

Наприкінці заходу Олена Савіцька прокоментувала, що застосунок «Моя податкова» від ДПС є безкоштовним і доступний для завантаження на будь-який пристрій, що підтримує операційні системи Android чи iOS із відповідними версіями. Мобільний застосунок постійно вдосконалюється відповідно до потреб платників податків.