Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Красилівська ДПІ: сплата майнових податків та погашення податкового боргу – в пріоритеті співпраці з громадами

опубліковано 06 червня 2024 о 12:20

Відбулася робоча зустріч начальника Красилівської державної податкової інспекції Олексія Шишина з сільським головою Щиборівської ОТГ Іваном Болюхом.

Під час зустрічі говорили про особливості нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, земельного податку та податку на нерухоме майно.
Учасники зустрічі досягли домовленості щодо проведення моніторингу суб’єктів підприємництва, які ведуть господарську діяльність на території громади і при цьому не зареєстровані в ЄДР та суб’єктів підприємницької діяльності, що фактично займаються реалізацією підакцизної продукції та не сплачують акцизний податок; щодо спільної боротьби з незаконною зайнятістю населення; про проведення роз’яснювальної роботи щодо погашення податкового боргу в розмірі 3060 грн.
Наголошено, що громадяни зобов'язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання). 

Керівник ДПІ наголосив на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.