Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Віньковецької ДПІ провели чергову зустріч з платниками податків

опубліковано 06 червня 2024 о 12:18

Фахівець Віньковецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віктор Дзюба провів чергову зустріч з платниками податків, під час якої розповів про найактуальніші питання податкового законодавства та наголосив важливості своєчасної та в повному обсязі сплаті податків і зборів до бюджетів.   

Зокрема, звернув увагу на обов’язок кожного громадянина протягом 60 календарних днів після отримання податкового повідомлення-рішення сплачувати майнові податки. Водночас поінформував, що ознайомитись з повідомленням можна через Електронний кабінет платника або в мобільному застосунку «Моя податкова» та рекомендував платникам податків самостійно слідкувати за своєчасністю сплати відповідних платежів до бюджетів та не накопичувати податкові борги.  

Йшлося і про погашення боргу меншого аніж 3060 гривень. Дізнатись чи є в заборгованість по сплаті податків, за словами Віктора Дзюби, громадяни також можуть за допомогою  згаданих електронних сервісів ДПС. 

Крім того, посадовець нагадав про право на податкову знижку та розповів у яких випадках та в який спосіб громадяни можуть ним скористатися.