Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Радіослухачів Городоччини проінформовано про особливості податкового законодавства 

опубліковано 18 квітня 2024 о 16:08

Вкотре відбувся виступ начальника Городоцької державної податкової інспекції Наталії Хорошової по місцевому радіо на хвилі 106.9 FM, під час якого проінформовано радіослухачів про завершення деклараційної кампанії доходів громадян, отриманих у 2023 році. В ході виступу наголошено на основних випадках обов’язкового подання декларації, звернено увагу на переваги використання мобільного застосунку ДПС України «Моя податкова» або «Електронного кабінету платника».   

Начальник ДПІ нагадала платникам про важливість своєчасної сплати податків, недопущення накопичення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО, легалізації найманої праці та ін.

Наталія Хорошова також звернула увагу платників на необхідність приведення у відповідність основного виду економічної діяльності, заявленого при реєстрації, фактичному виду діяльності, що здійснюється. Зазначено, що слід використовувати Національний класифікатор України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010» (КВЕД ДК 009:2010), оскільки КВЕД ДК 009:2005 втратив чинність. 
В ході виступу наголошено громадянам на можливості отримання консультацій з приводу декларування доходів, відвідавши орган податкової служби.