Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців Славутчини з представниками Улашанівської територіальної громади сприяє наповненню бюджету

опубліковано 26 березня 2024 о 14:10

Нещодавно фахівці Славутської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області провели зустріч з представниками Улашанівської ОТГ. 

Посадовці обговорили напрямки та методи спільної роботи із забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету, зазначивши, що своєчасна сплата податків сьогодні – це фінансова підтримка громади та держави вцілому.

Водночас заступник начальника ДПІ Лариса Бондарчук зауважила, що не менш важливим є інформування платників про новації податкового законодавства, зокрема, застосування РРО/ПРРО, декларування доходів громадян.

Лариса Бондарчук звернулася із закликом офіційно укладати трудові договори з виплатою легальної заробітної плати, працювати виключно в правовому полі та не ігнорувати права найманих працівників на гарантований державою соціальний захист. 

Розповіла також про можливості електронного кабінету платника та мобільного застосунку «Моя податкова» та нагадала про право громадян на проведення звірки з майнових податків та правильності заповнення платіжних інструкцій при сплаті податкових зобов’язань.