Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація із платниками податків – у пріоритеті ярмолинецьких податківців

опубліковано 12 лютого 2024 о 12:04

В межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася робоча зустріч начальника Ярмолинецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Світлани Павлюковської з головою Асоціації Хмельницьких ринків Анатолієм Гуменюком. 

Під час зустрічі розглянуто актуальні питання щодо повноти сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць, легалізація найманої праці, збільшення кількості зареєстрованих СГ, сплата податку на майно, погашення податкового боргу, дотримання вимог податкового законодавства. 

Учасники зустрічі домовилися забезпечити дієву комунікацію, спрямовану на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками. 

Посадовець нагадала про декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році, необхідності застосування РРО/ПРРО, переваги подання звітності в електронному вигляді. 

Нагадуємо! Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку створено електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua