Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Контакти: у Кам'янці-Подільському відбулася зустріч з представниками ринків територіальної громади

опубліковано 05 лютого 2024 о 15:12

Начальник Кам'янець-Подільської ДПІ Ольга Дворська провела робочу зустріч з начальниками ринків ТзОВ КВЗП "Кам'янець-Подільський"; ПП "Торговий комплекс 2014"; стадіон Тонкачєєва (ринок автозапчастин).

У ході діалогу наголошено на необхідності легалізації праці та державної реєстрації підприємницької діяльності, своєчасної подачі звітності та сплати податків суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на спрощеній системі оподаткування, а також дотримання норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Наголошено також про початок деклараційної кампанії 2024, погашенні податкового боргу, надання адміністративних послуг та використання електронних сервісів ДПС (Електронний кабінет, мобільний застосунок «Моя податкова», Комунікаційна податкова платформа), які доступні на сьогодні для суб’єктів господарювання та громадян.  

Також, опрацювали порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік одноосібниками, які декларують дохід від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках площею понад 2 га. 

«Сьогодні важливим вектором податківців є ділова співпраця з платниками податків і всебічна допомога у вирішенні питань ведення бізнесу. Тож в умовах війни кожен має працювати на своєму фронті та робити свій вклад у забезпечення роботи економіки країни, наповнення бюджету і наближення перемоги», - резюмувала зустріч керівник ДПІ Ольга Дворська.