Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Ізяславі податківці забезпечують платникам інформаційну та технічну підтримку

опубліковано 26 вересня 2023 о 14:34

Начальник Ізяславської державної податкової інспекції Олександра Семендяк продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу з платниками податків.

Платників повідомлено про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», про вимоги Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

В разі потреби податківці надають практичну допомогу щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій через електронний сервіс ДПС України «Електронний кабінет платника» безпосередньо на пристрій платника з покроковим налаштуванням номенклатури та роботи ПРРО.

Крім того, Олександра Семендяк зазначає про обов’язок погашення податкового боргу; про належне відображення даних по сплаті податків, заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022; про переваги використання сервісу «Електронний кабінет», про обов’язок використання офіційно оформленої найманої праці, про терміни сплати бюджетних платежів, про можливість отримання податкової знижки, про порядок нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання.

Звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг та ін. за допомогою сервісу Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua)».