Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація: спілкування з платниками – пріоритетний напрямок діяльності шепетівських податківців

опубліковано 29 травня 2023 о 14:56

Начальник Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська спільно з інспекторами адміністрування податків та зборів з юридичних та фізичних осіб, стягнення податкового боргу провела робочу зустріч з керівництвом ТОВ «Шепетівкацукор» та фізичною особою – підприємцем щодо роз’яснення змін податкового законодавства та актуальних питань в покращенні декларування податку на додану вартість та погашення податкового боргу.

Також посадовець нагадала про обов’язок платників використовувати в підприємницькій діяльності  РРО/ПРРО, та ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Для зручного користування платникам працює ІТС Електронний кабінет.

Проінформовано присутніх щодо вірного заповнення "Призначення платежу" в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022. Звернуто увагу платників податків на використання можливостей електронних сервісів ДПС, зокрема проведення звірки по платежах до бюджету з використанням «Електронного кабінету платника». 

Валентина Ординська проінформувала, що у разі виникнення питань у бізнесу, рекомендовано звертатись на адресу Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області km.ikc@tax.gov.ua.