Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На_часі: фахівці Волочиської ДПІ наголошують на важливості дотримання законодавства та наповненні бюджетів під час воєнного стану

опубліковано 26 травня 2023 о 13:03

Під час робочої зустрічі з бухгалтерами ТОВ «Волочиськ Агро» за участі начальника відділу праці, зайнятості населення та внутрішнього аудиту Волочиської міської Ради Світлани Гедзюк, ГДІ відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Хмельницькій області Сергія Мельничука, ГДІ Волочиськоі ДПІ Миколи Гайчука з метою попередження порушень обговорено зміни в трудовому законодавстві.

Микола Гайчук також проінформував про зміни щодо оформлення платіжних документів, про деклараційну кампанію для громадян в частині декларування податкової знижки, нарахування плати за землю та податку. 

Фахівець ДПІ проінформував про переваги використання електронних сервісів, ознайомив з роботою загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, звернув увагу на можливість отримання інформації про реквізити рахунків для сплати платежів до бюджету по різних територіальних громадах на сайті ДПС України.

Крім того, під час робочої зустрічі говорили про порядок застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, щодо вірного заповнення реквізиту "Призначення платежу" платіжної інструкції; про порядок сплати вперше в 2023 році мінімального податкового зобов’язання за земельні частки (паї).

З нагальними питаннями представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до Головного управління ДПС у Хмельницькій області за допомогою електронної скриньки Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua.