Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуально: Ізяславські податківці в форматі конструктивного діалогу роз’яснюють новації податкового законодавства та закликають легалізувати найману працю 

опубліковано 26 травня 2023 о 13:00

В Ізяславі тривають систематичні обстеження робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, своєчасності сплати податків та інших платежів в складі начальник Ізяславської ДПІ Олександри Семендяк та працівників інспекції, фахівців Ізяславської міської ради, центру зайнятості та поліції об’єктів торгівлі, надання послуг з метою проведення роз’яснювальної роботи суб’єктам господарювання. 

Днями проведено обстеження та надано роз’яснення суб’єктам господарювання у сфері торгівлі, відвідано швейний цех. Надано роз’яснення фізичним особам, які виявляють бажання надавати послуги таксі. 

Надаються роз’яснення платникам про необхідність застосування РРО/ПРРО при проведені розрахункових операцій, забезпечення використання електронних платіжних засобів, належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками, щодо необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджету, змін до заповнення реквізиту «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022. Наголошено про роботу електронного сервісу – Електронного кабінету платника, за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати звітність та заплатити податки до бюджету.

Також повідомлено платникам, що податкова служба проводить активну роботу з налагодження діалогу з представниками громадськості та бізнес спільнотою, для чого використовуються різні формати взаємодії, а це – «гарячі» лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо.

З нагальними питаннями представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до Головного управління ДПС у Хмельницькій області за допомогою електронної скриньки Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua.