Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація: у Нетішині активно працює міська робоча група з питань виконання показників доходів бюджету

опубліковано 25 травня 2023 о 15:06

Начальник Нетішинської ДПІ Наталія Волк взяла участь у робочі групі, яка створена при Нетішинської міській раді щодо погашення боргу перед бюджетом.

На зустріч були запрошенні представники бізнесу ВАТ УБ ХАЕС та ТОВ «Мітра», фізичні особи - підприємці, які мають борг перед бюджетом. В зв’язку з цим учасники зустрічі обговорили предметно кожного боржника в розрізі та окреслили подальші дії, які необхідно вжити з метою сплати заборгованих сум. 

Начальник ДПІ наголосила на питаннях легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, реалізації спільних заходів з проведення роз’яснювальної роботи серед роботодавців щодо дотримання ними вимог чинного трудового законодавства, особливо в частині використання найманої робочої сили, виплати заробітної плати не нижче мінімальної та необхідності укладення трудових договорів. 

Крім того, Наталія Волк коротко проінформувала присутніх про новації податкового законодавства, акцентувала увагу на порядку застосування РРО/ПРРО платниками податків під часу воєнного стану. Зокрема розповіла, хто має право здійснювати розрахунки без застосування РРО чи ПРРО з використанням РК та КОРО при здійсненні роздрібної торгівлі на території села (селища) товарами (крім підакцизних товарів), про відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, про облік товарних запасів підприємцями в місцях продажу товарів. 

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотного зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua