Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Акценти: славутські податківці надали широку інформаційну підтримку підприємцям

опубліковано 25 травня 2023 о 15:05

Відбулась чергова зустріч з підприємцями в приміщенні Славутського управління Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості щодо надання підтримки з питань провадження підприємницької діяльності під час дії воєнного стану, на якій була присутня заступник начальника Славутської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Лариса Бондарчук. 

Підприємцям розповіли про новації податкового законодавства, офіційне працевлаштування найманих працівників та обов’язок податкового агента, користування електронними сервісами ДПС України, правильності заповнення платіжних доручень, обов’язку сплати мінімального податкового зобов’язання у 2023 році та нюанси  деклараційної кампанії за 2022 рік. 

Присутні отримали змістовні відповіді та роз’яснення на поставлені питання, також друковану продукцію роз’яснювального характеру. 

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотного зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua