Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація: відкритий формат спілкування – у пріоритеті дунаєвецьких податківців

опубліковано 24 травня 2023 о 10:09

Начальник Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк провела тематичну робочу зустріч із міським головою Дунаєвецької територіальної громади Веліною Заяць та начальником фінансового управління Тетяною Абзаловою.

У ході конструктивного діалогу обговорено питання співпраці з податковою службою та проект закону про передачу повноважень на громади по адмініструванню місцевих податків. Розглядались також актуальні питання життя громади, податкові  новації, земельні відносини, питання економіки, освіти тощо. 

«В умовах дії воєнного стану важливим вектором податківців є ділова співпраця з платниками податків і всебічна допомога у вирішенні питань ведення бізнесу. Зокрема, у центрі обслуговування платників можна отримати консультації, довідки, адміністративні та інші сервісні послуги. Власне, роз’яснювальна робота з платниками поширюється і на співпрацю з територіальними громадами, на яких також покладено важливу питання забезпечення бюджетних надходжень. Дунаєвецька територіальна громада завдяки активності її керівника Веліни Заяць лідирує у цьому процесі», - зазначила керівник ДПІ Наталія Баранюк.

У ході робочої зустрічі йшлося про реалізацію резервів надходжень до місцевого бюджету податку з доходів фізичних осіб та майнових податків, погашенню податкового боргу, застосуванню програмних РРО, протидії тіньовому сегменту та використанню незадекларованої найманої праці.

Учасники діалогу висловили свої пропозиції щодо подальшої співпраці податкової служби та регіонального бізнесу у сплаті податків.