Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На часі: в Нетішині платникам податків розповіли про новації податкового законодавства

опубліковано 29 березня 2023 о 09:41

У Нетішинській ДПІ на постійній основі надаються роз’яснення платникам щодо необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджетів, неухильного дотримання законодавства. 

Зокрема, в рамках інформаційної кампанії «Декларування 2023» платникам роз’яснено інформацію щодо порядку подання податкової декларації про майновий стан та доходи; категорій платників податку на доходи фізичних осіб, які мають подавати річну податкову декларацію; переліку доходів, що підлягають обов'язковому декларуванню; переліку витрат, які включаються до складу податкової знижки; граничних строків подання декларації та сплати податкових зобов’язань. 

Крім того, всім платникам які відвідують інспекцію, податківці нагадують про обов’язковість легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО, ведення обліку товарних запасів СГ, забезпечення використання електронних платіжних засобів, ліцензування господарської діяльності, погашення податкового боргу та ін. 

Також платникам нагадують про переваги подання звітності в електронному вигляді та, в разі необхідності, надають кваліфіковану практичну допомогу щодо використання електронних сервісів ДПС України.