Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дунаєвецькі податківці провели робочу зустріч з посадовцями Смотрицької територіальної громади

опубліковано 14 березня 2023 о 15:01

Днями за участі начальника Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк та голови Смотрицької ОТГ Ігоря Ялохи  проведено робочу групу щодо розроблення плану заслуховування суб’єктів господарювання, які мінімізують зарплату та напрацювання дій щодо здійснення обстежень торгових об’єктів.

Під час діалогу сторони розглянули питання сплати місцевих податків і зборів, зокрема земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, акцизного податку. Учасники зустрічі дійшли згоди, що відкрита співпраця органів ДПС та місцевого самоврядування дасть можливість виконання місцевого бюджету у 2023 році.  

Також обговорили питання ліквідації заборгованості по платежах до місцевого бюджету, взаємодії територіальної громади та податкового органу в напрямку наповнення бюджету, формування звітності, планування тощо.  

Принагідно начальник ДПІ поінформувала посадовця про початок кампанії декларування доходів, отриманих громадянами у 2022 році, яка триватиме до 1 травня 2023 року та розповіла про переваги використання електронних сервісів податкової служби, зокрема «Електронного кабінету» для подання податкової декларації про майновий стан і доходи.