Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новодунаєвецькій громаді працює робоча групи з питань дотримання податкового і трудового законодавства

опубліковано 14 березня 2023 о 14:58

Днями у приміщенні Новодунаєвецької ОТГ за участі начальника Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк відбулося засідання робочої групи із представниками фінансового управління ОТГ.

У ході проведення зустрічі, учасниками розроблено порядок проведення заслуховувань СПД, які мінімізують виплату зарплати. Наголошено також на важливості застосування РРО/ПРРО, сплати єдиного податку, деклараційної кампанії 2023, офіційному оформленні найманих працівників та дотриманні трудового законодавства.  

«Тільки ефективна співпраця між податковими органами та органами територіальних громад буде  сприяти збільшенню надходжень до місцевих бюджетів. Адже податкова служба та територіальні громади мають спільну мету – забезпечення наповнення місцевих бюджетів», - зазначила Наталія Баранюк. 

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотного зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua