Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч податківців з Миролюбненською СТГ та бізнесом

опубліковано 09 лютого 2023 о 10:26

Відбулася робоча зустріч заступника начальника Старокостянтинівської ДПІ Сергія Дем’янюка з головою Миролюбненської сільської територіальної громади Олегом Москалюком, головним спеціалістом відділу фінансів Миролюбненської СТГ Наталією Віняр та головою ФГ «Власник» Віктором Косюком.

Обговорювались питання надходження до бюджету місцевих податків та зборів, своєчасне нарахування земельного податку та орендної плати в повному обсязі, інвентаризація майна та активів, моніторинг суб'єктів підприємництва, які ведуть господарську діяльність на території територіальної громади і при цьому не зареєстровані в ЄДР та суб'єктів підприємницької діяльності, що фактично займаються реалізацією підакцизної продукції на території територіальної громади та не сплачують акцизний податок, легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, заходи з погашення податкового боргу із сумами до 3060грн., переваги використання електронних сервісів, застосування суб'єктами господарювання РРО/ПРРО та наявності ліцензій. 

Наголошено, що громадяни зобов'язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання). Такі відомості можна подати особисто до контролюючого органу або в електронному вигляді, не відвідуючи орган ДПС, а скориставшись електронним сервісом ІТС «Електронний кабінет».

Також, присутнім було повідомлено про триваючу кампанії одноразового добровільного декларування, яке продовжено до 1 березня 2023 року та декларування отриманих доходів громадян за 2022 рік.

Надано консультацію для голови ФГ «Власник» Віктору Косюку щодо своєчасної сплати за ліцензію на зберігання пального.

Для оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою і громадськістю функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua