Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чемеровецькій ДПІ проводять тренінги для платників з питань користування Електронним кабінетом

опубліковано 06 лютого 2023 о 10:37

Під час відвідування платниками податків ЦОП Теофіпольської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області, фахівцями податкової інспекції роз’яснююються новації у податковому законодавстві, зокрема основні положення податкової амністії, вимоги податкового законодавства щодо застосування РРО/ПРРО, забезпечення використання електронних платіжних засобів. Надається практична допомога під час роботи в Електронному кабінеті.

Також податківці звертають увагу на обов’язковість легалізації найманої праці, підвищення рівня заробітної плати в умовах воєнного стану та відповідно сплати ПДФО і військового збору, правильність заповнення платіжних документів, погашення податкового боргу, переваги використання електронних сервісів ДПС України та ін. 

Крім того, платників повідомлено які громадяни зобов’язані або мають право подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

Для оперативної комунікації податкової служби з бізнес-спільнотою і громадськістю функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua