Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Теофіпольській ДПІ проводять робочі зустрічі з платниками з метою роз’яснення вимог податкового законодавства

опубліковано 02 лютого 2023 о 15:05

Під час зустрічей з платниками начальник Теофіпольської ДПІ Валентина Грицаюк роз’яснює новації у податковому законодавстві, основні положення податкової амністії, вимоги податкового законодавства щодо застосування РРО/ПРРО, забезпечення використання електронних платіжних засобів.

Також звертає увагу на обов’язковість легалізації найманої праці, підвищення рівня заробітної плати в умовах воєнного стану та відповідно сплати ПДФО і військового збору, правильність заповнення платіжних документів, переваги використання електронних сервісів ДПС України та ін.

Крім того, платників повідомлено які громадяни зобов’язані або мають право подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

В рамках інформаційної кампанії Декларування 2023 Валентина Грицаюк зауважує, що з 01.01.2023 діє нова форма податкової декларації та інструкція щодо її заповнення, які затверджені наказом Міністерства фінансів України від 17.05.2022 № 143 «Про внесення змін до форми податкової  декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03.06.2022 за № 593/37929.